Jednostavan, a fenomenalan recept za domaći gulaš od svinjetine. Naučite kako napraviti najukusniji gulaš sa svinskim mesom, mnogo crnog luka i na masti.
Povezane vesti
DANAŠNJI UKUSAN RUČAK: Domaći pileći paprikaš, nema lakšeg recepta, a imaćete izdašan ručak za celu porodicu
Donosimo vam najbolji recept za pileći krompir paprikaš, kojem nema ravnog.
06. 06. 2024. u 11:00
RUČAK KOJI OSVAJA: Svinjska džigerica u sosu od pavlake
Sočno meso i odličan balans ukusa, ideja za ručak koji ne treba preskočiti.
05. 06. 2024. u 09:00
RIŽOTO SA POVRĆEM: Ručak koji će cela porodica obožavati
Ukusno jelo, a lako za pripremu.
03. 06. 2024. u 15:23
SOČNA PAČETINA U SOSU OD POMORANDŽE: Francuski specijalitet koji obara s nogu
Idealno se slaže uz pire-krompir i bareno povrće. Pačetina je meso koje je savršeno za posebne prilike, veoma je bitno da je pripremite na pravi način, kako biste osetili pravi ukus sočnog mesa.
03. 06. 2024. u 09:00
NAŠ PREDLOG ZA RUČAK: Krmenadle na italijanski način, nema boljeg ručka
Mekane krmenadle iz tiganja, sočne i ukusne.
02. 06. 2024. u 11:00
Najnovije iz rubrike
JEDNOSTAVAN OBROK, IDEALAN ZA LJUBITELJE TESTENINA: Recept za makarone sa sirom, brokolijem i kukuruzom
Makarone sa sirom i brokolijem idealne su kao brzinski obrok za sve ljubitelje testenine.
12. 06. 2024. u 11:00
POTREBNA SU SAMO TRI SASTOJKA: Posni sladoled sa makom, za sve koji poste na vodi
Kada su napolju visoke temperature, najviše nam prija sladoled, a mi vam predlažemo sjajan recept.
12. 06. 2024. u 09:00
PRAVI SE ZA 10 MINUTA: Portugalska carska pita - pecivo koje ćete obožavati (VIDEO)
Donosimo vam sjajan portugalski recept za carsku pitu.
12. 06. 2024. u 07:00
ČOKOLADNI ČIZKEJK BEZ PEČENJA: Pravi se za 15 minuta, a osvaja na prvi zalogaj
ČIZKEJK je mnogima omiljen slatkiš. Ako pripadate toj grupi, isprobajte i njegovu čokoladnu verziju.
11. 06. 2024. u 15:00
BRZINSKI ROLAT OD POVRĆA: Lagan letnji obrok koji možete jesti i hladan (VIDEO)
Rolati su se nekada služili samo na slavama ili nekim proslavama, a danas postoje mnogo jednostavniji recepti, pa možete da ih pripremate za ručak ili večeru.
11. 06. 2024. u 13:30
Komentari (0)