POSNE PROJICE GOTOVE ZA 25 MINUTA: Možete ih puniti spanaćem, ajvarom, ili tikvicama
28. 03. 2024. u 07:00
SRPSKA trpeza ne bi se mogla zamisliti bez proje. Ovo starinsko jelo možete pripremiti i u posnoj varijanti i to vrlo jednostavno.
Povezane vesti
POSNA PITA OD ŠAMPINJONA: Pravi se lako, idealna za bilo koje doba dana
Hrskavih kora i sočnog nadeva, idealna za dane Uskršnjeg posta.
02. 04. 2024. u 07:00
SAVRŠEN RUČAK ZA PRVE PROLEĆNE DANE: Pravi posni obrok - Paprike punjene krompirom i graškom
PAPRIKE punjene krompirom i graškom su obrok koji ćete često da pravite tokom posta.
01. 04. 2024. u 11:00
SAVRŠEN POSNI SPECIJALITET: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kujne
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo.
25. 03. 2024. u 07:00
POSNO, SLASNO I ZDRAVO: Kolač od jabuka i pomorandži, sa crnom čokoladom i bademima - Bez brašna i veštačkih šećera (VIDEO)
AKO razmišljate o tome da napravite zdrav kolač, ovo je pravi recept za vas.
20. 03. 2024. u 13:00
POSNA SALATA OD BORANIJE I PASULJA: Zasitiće vas, a priprema je brza i jednostavna
ODLIČNA i ukusna salata za dane posta.
17. 04. 2024. u 13:00
Najnovije iz rubrike
SALATA SA KUKURUZOM: Idealan predlog za večeru, a laka je za pripremu
Ova salata se vema lako priprema, što čini još veće zadovoljstvo u njenom užitku.
14. 05. 2024. u 22:00
ĐEVREK SA ŠUNKOM I KAČKAVALJEM: Bolji nego u pekari
Mekan, ukusan i jednostavan doručak.
14. 05. 2024. u 21:00
RECEPT ZA FENOMENALNU PITU SA PIRINČEM I PRAZILUKOM: Jednostavna za pripremu, a ukus će vas oduševiti
Za doručak ili večeru možete napraviti pitu sa pirinčem i prazilukom. Jednostavno se pravi, pa i ako do sad niste spremali pitu nemate gde da pogrešite.
14. 05. 2024. u 20:00
DŽEM OD BOROVNICA I ČOKOLADE: Bez dodatog šećera, namaz kojem nećete moći da odolite
Možete ga mazati na palačinke, bakin kolač ili hleb, a kombinacija borovnica i čokolade daje ovom džemu jedinstven ukus.
14. 05. 2024. u 19:00
ITALIJANSKI SKALOPINI: Gurmanski ručak kojem niko ne može odoleti
Jednostavno jelo koje može da posluži i kao ručak i kao večera - sprema se lako i veoma brzo.
14. 05. 2024. u 18:00
Komentari (0)